Gotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasją

 MG 9914 www

Składniki:
(przepis na 4 porcje)

4 plasterki salami kalabryjskiego
4 łyżki serka śmietankowego
2 plasterki sera lazur
4 korniszony

Przygotowanie:

Rozłożyć po plasterku salami, posmarować serkiem śmietankowym, a następnie położyć ser lazur i korniszon. Szczelnie zawinąć w rulon jak naleśnik i wstawić do lodówki na około 30 minut. Pokroić w grube plasterki i podawać ułożone przekrojeniem do góry.

Salami kalabryjskie z lazurem, serem śmietankowym i polskimi korniszonami

Pobierz listę składników