Gotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasją

Składniki (1 porcja): 4 kromki pełnoziarnistego chleba ze słonecznikiem 3 łyżki nutelli 3 liście sałaty np. strzępiastej 6 plasterków szynki (np. szynki ze znakiem jakości QAFP) 4 truskawki (75 g)  Przygotowanie: 1. Posmarować trzy kromki chleba nutellą. 2. Umyć liście sałaty i osuszyć a następnie położyć na kromce. 3. Ułożyć plasterki szynki. 4. Umyć truskawki, osuszyć, usnąć szypułki i pokroić w pasterki a następni ułożyć na kanapce. 5. Przykryć kanapkę drugą kolejną kromką chleba i powtórzyć czynności aż do ostatniej kromki, którą tylko położyć na wierzch.

Składniki (1 porcja):
4 kromki pełnoziarnistego chleba ze słonecznikiem
3 łyżki nutelli
3 liście sałaty np. strzępiastej
6 plasterków szynki (np. szynki ze znakiem jakości QAFP)
4 truskawki (75 g)

Przygotowanie:

1. Posmarować trzy kromki chleba nutellą.
2. Umyć liście sałaty i osuszyć a następnie położyć na kromce.
3. Ułożyć plasterki szynki.
4. Umyć truskawki, osuszyć, usnąć szypułki i pokroić w pasterki a następni ułożyć na kanapce.
5. Przykryć kanapkę drugą kolejną kromką chleba i powtórzyć czynności aż do ostatniej kromki, którą tylko położyć na wierzch.

Kanapka z pełnoziarnistego chleba ze słonecznikiem z nutellą, truskawkami, szynką i sałatą