Gotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasją

mg czerwiec netWitamy serdecznie i polecamy tym razem aż podwójnie kolejny numer 06/2016 magazynu „Moje Gotowanie", w którym znajdą się poza naszymi przepisami przygotowane specjalnie na tę okazję również w „Bibliotece smakosza” zapowiedz naszej kolejne książki pt. „RetroWarzywa”.

W sekcji „Gotowanie z Pasją" znajdziecie tym razem pięć propozycji na truskawki ale na truskawki inaczej czyli na dania, które w sposób oczywisty z nimi nie do końca mogą się kojarzyć. W związku z tym prezentujemy:

  • pieczone piersi kurczaka w galarecie truskawkowej z czerwonym winem i porto,
  • policzki wołowe w sosie pieczeniowo-truskawkowym,
  • makaron barwiony sokiem z truskawek ze smażonym łososiem i musem truskawkowym,
  • pizze pomidorowo-truskawkową z zielonym pieprzem i mozzarellą,
  • lody z pieczonych buraków i truskawek z ricottą, z posypką z prażonej kaszy gryczanej.

Nasze dania mogliśmy zaprezentować na naczyniach uzdolnionej Patrycji z PatPottery dzięki, którym możemy je zaprezentować na prawdę pięknie (www.patpottery.pl). Oczywiście wszystkie przepisy, są przygotowane specjalnie do tego numeru „Moje Gotowanie" więc nie znajdziecie ich nigdzie indziej.

W magazynie znajdziecie również przepisy naszej kulinarnej góry czyli Agaty Wojdy (również w tym numerze wywiad z nią), która prezentuje swoje wariacje na temat dań z młodą kapustą.

Poza tym jeszcze w numerze m.in. przepisy na:

  • młode kartofelki w kilku odsłonach,
  • małe dania (a może nawet danka) makaronowe jako przegryzkę do wina lub piwa,
  • przepisy na dania z wykorzystaniem klasycznego ogórka małosolnego w mniej klasycznych propozycjach,
  • różnego rodzaju zupy z botwinką lub szczawiem,
  • szereg przepisów na dania z jagnięciny.

Serdecznie polecamy lekturę i zachęcamy do skosztowania naszych przepisów, które specjalnie dla Was własnoręcznie przygotowaliśmy i oczywiście z apetytem oraz wielkim poświęceniem dla sprawy osobiście zjedliśmy.

Życzymy smacznego i miłej lektury! :)

Witamy serdecznie i polecamy tym razem aż podwójnie kolejny numer 06/2016 magazynu „Moje Gotowanie", w którym znajdą się poza naszymi przepisami przygotowane specjalnie na tę okazję również w „Bibliotece smakosza” zapowiedz naszej kolejne książki pt. „RetroWarzywa”.

 

W sekcji „Gotowanie z Pasją" znajdziecie tym razem pięć propozycji na truskawki ale na truskawki inaczej czyli na dania, które w sposób oczywisty z nimi nie do końca mogą się kojarzyć. W związku z tym prezentujemy:

  • pieczone piersi kurczaka w galarecie truskawkowej z czerwonym winem i porto,

  • policzki wołowe w sosie pieczeniowo-truskawkowym,

  • makaron barwiony sokiem z truskawek ze smażonym łososiem i musem truskawkowym,

  • pizze pomidorowo-truskawkową z zielonym pieprzem i mozzarellą,

  • lody z pieczonych buraków i truskawek z ricottą, z posypką z prażonej kaszy gryczanej.

Nasze dania mogliśmy zaprezentować na naczyniach uzdolnionej Patrycji z PatPottery dzięki, którym możemy je zaprezentować na prawdę pięknie (www.patpottery.pl). Oczywiście wszystkie przepisy, są przygotowane specjalnie do tego numeru „Moje Gotowanie" więc nie znajdziecie ich nigdzie indziej.

 

W magazynie znajdziecie również przepisy naszej kulinarnej góry czyli Agaty Wojdy (również w tym numerze wywiad z nią), która prezentuje swoje wariacje na temat dań z młodą kapustą.

Poza tym jeszcze w numerze m.in. przepisy na:

  • młode kartofelki w kilku odsłonach,

  • małe dania (a może nawet danka) makaronowe jako przegryzkę do wina lub piwa,

  • przepisy na dania z wykorzystaniem klasycznego ogórka małosolnego w mniej klasycznych propozycjach,

  • różnego rodzaju zupy z botwinką lub szczawiem,

  • szereg przepisów na dania z jagnięciny.

 

Serdecznie polecamy lekturę i zachęcamy do skosztowania naszych przepisów, które specjalnie dla Was własnoręcznie przygotowaliśmy i oczywiście z apetytem oraz wielkim poświęceniem dla sprawy osobiście zjedliśmy.

 

Życzymy smacznego i miłej lektury! :)