Gotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasją

moje gotowanie netOd numeru 02/2016 z wielką przyjemnością dołączamy z naszymi przepisami do magazynu "Moje Gotowanie". Tym bardziej jest nam miło, że jesteśmy czytelnikami magazyny od lat dlatego jest to dla nas wielki zaszczyt móc w nim zaprezentować Wam nasze pomysły na dania.

Dania są specjalnie przygotowane dla „Moje Gotowanie" więc możecie je zobaczyć tylko tam.

W sekcji „Gotowanie z Pasją" znajdziecie tym razem pięć przepisów na klasycznego śledzia z daniach z odrobiną nowości czyli:
- marynowany tatar śledziowy z kaparami i batatami,
- przystawka na żółto z curry i papryką,
- śledź prawie po japońsku,
- matias smażony w panierce z nutką suski sechlońskiej,
- barszcz na zakwasie ze śledziem i strączkowymi.

W magazynie znajdziecie również przepisy naszych idoli kulinarnych czyli: Agaty Wojdy oraz Jurka Sobieniaka.

Poza tym w numerze m.in. przepisy na:
- ostatkowe słodkości,
- owsiankowe propozycje,
- rzodkiem na zimowe wieczory,
- ciekawe propozycja na kaczkę,
- desery z małą czarną czyli kawa w deserach,
- buraczane propozycje.

Zachęcamy do lektury i skosztowania naszych przepisów, które były dla Was własnoręcznie przygotowane (i osobiście zjedzone).

Życzymy smacznego i miłej lektury! :)