Gotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasją

Gotowanie z pasją w Szczypcie ChilliPodczas promocji książki "Kipi kasza" mieliśmy nie ukrywaną przyjemność gościć na antenie radia ChilliZet w programie „Szczypta chilli". Z prowadzącymi, tj. Dominiką Biegańską oraz Weroniką Wawrzkowicz, rozmawialiśmy o różnych odmianach kaszy, o jej wartościach odżywczych, o powrocie kasz na polskie stoły ale też o tym, jak dobrze ugotować kaszę, z czym ją przyrządzać – czyli po prostu o naszej książce „Kipi kasza". Nie zabrakło też rozważań na temat stosunku kaszy do wody i historii o mannie z odkurzacza.

Życzymy smacznego słuchania :)

Nazwa Play Rozmiar Czas
20 maj 2015 08:16:34
0_ChilliZET

4.2 MB 6:06 min
20 maj 2015 08:33:32
0_ChilliZET

4.4 MB 6:27 min
20 maj 2015 08:48:35
0_ChilliZET

4.2 MB 6:06 min