Gotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasjąGotowanie z pasją

Sezony Bistro Cafe SEZONY Bistro Cafe – to Podmiot Ekonomii Społecznej, który powstał w toku realizacji projektu „Parasol Praca Przyszłości” współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

„Gotowanie z Pasją” miało zaszczyt uczestniczmy w przygotowania menu dla SEZONÓW oraz trenować je wraz z młodzieżą, która w ramach projektu dostała szansę i możliwość realizować się w tym projekcie gastronomiczno-społecznym.
Opracowywane menu obejmuje:

  • śniadania,
  • kanapki,
  • sałatki,
  • zupy,
  • główne dania,
  • desery,
  • napoje.

Zakres dań był szeroki i będzie można zjeść wiele dań (w większości wegetariańskich) gdzie kasze z racji naszej ostatniej publikacji (link: kipi kasza) też musiały się pojawić w menu.
Będzie można skosztować m.in.:

  • grillowaną ciabattę ze szparagami ma maśle oraz jajkiem w koszulce i świeżą rukolą,
  • sałatkę z arbuza, fety i chili z kminkiem oraz czosnkiem z odrobiną pieprzu świeżo młotkowanego,
  • rosół wegetariański z makaronem oraz marchewką i pietruszką,
  • zielone pierogi z kaszą jaglaną, serem twarogowym oraz smażonym szpinakiem i czosnkiem,
  • sok ze świeżych buraków oraz jabłek z imbirem, oraz wiele innych smacznych ciekawych kompozycji przygotowywanych codziennie przez młodą i zdolna ekipę.

Oficjalne otwarcie już dzisiaj tj. 29.06.2015.
Zapraszamy do SEZONÓW na ul. Limanowskiego 16 na Podgórzy w Krakowie.

galeria galeria galeria
galeria galeria galeria
galeria galeria galeria
galeria galeria galeria